Servicii Dezinsectie Dezinfectie si Deratizare

Servicii Dezinsectie

Dezinsectia consta in actiunea de combatere a artropodelor daunatoare atat pentru sanatatea omului cat si a animalelor. Insectele si acarieni transmit fie direct, fie indirect, boli infecto-contagioase si parazitare, astfel fiind necesare masuri de prevenire si combatere. O Dezinsectie poate fi: Profilactica sau de prevenire are ca scop impiedicarea inmultirii si raspandirii daunatoarelor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltarii acestora. Acest tip de dezinsectie se face o data la 3 luni Curativa sau terapeutica are ca scop distrugerea si indepartarea definitiva a insectelor. Trebuie sa se realizeze repetat (la intervale de 7-10 zile) asupra focarului, si este urmat de dezinsectia profilactica. Rolul dezinsectiei este vital, deoarece insectele si acarienii constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Acest pericol este cu atat mai mare cu cat insectele au o foarte mare capacitate de inmultire. Insectele transmit boli prin intepaturi si datoria contactului pe care il au cu alimentele, iar cele mai cunoscute boli raspandite de ele sunt: tuberculoza, afectiuni cutanate, dermatoze, febra recurenta, tifosul exantematic, iritatatii ale mucoaselor oculare, toxiinfectii alimentare, viroze, etc. Oferim servicii profesionale pe intreg teriroriul Romaniei, Non-Stop, dezinsectie birouri, dezinsectie blocuri, dezinsectie cabinete medicale, dezinsectie restaurante, dezinsectie baruri, dezinsectie farmacii, dezinsectie depozite, dezinsectie hale industriale, dezinsectie spitale, dezinsectie ferme, dezinsectie scoli, dezinsectie gradinite, dezinsectie spatii comerciale, dezinsectie apartamente, dezinsectie case, dezinsectie zone rezidentiale, dezinsectie gradini, dezinsectie livezi, dezinsectie parcuri auto, dezinsectie sali de spectacol, dezinsectie parcuri, dezinsectie subsoluri, dezinsectie cladiri birouri, dezinsectie cinematografe.

Servicii Dezinfectie

Dezinfectia este actiunea de igienizare ce urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor, cu scopul prevenirii si combaterii infectiilor si bolilor transmisibile, atat la om, cat si la animale. O Dezinfectie poate fi: Profilactica sau de prevenire are ca scop distrugerea posibililor germeni patogeni sau conditionat patogeni, ce constituie microbismul local si se dezvolta, influentand intr-un mod nefavorabil starea de sanatate a omului si animalelor Curativa sau terapeutica are ca scop combaterea anumitor boli infectioase sau parazitare, de la momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la distrugerea intregului focar. Germenii patogenici constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Ei reprezinta un focar permanent de boli infectioase si parazitare, ce necesita masuri de prevenire si combatere.

Servicii Deratizare

Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, sobolani), aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale. Principalele rozatoare din Romania sunt popandaul, sobolanul cenusiu (sobolanul de casa) si soarecele de casa.. Rozatoarele constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Din aceasta cauza, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare. Este bine cunoscut faptul ca rozatoarele joaca un rol important in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, deratizarea prevenind transmisia acestor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Printre cele mai cunoscute boli raspandite de soareci si sobolani, se afla trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul, turbarea, toxiinfectiile alimentare etc. De asemnea, o deratizare poate avea efect si asupra pierderilor economice, intrucat soarecii si sobolanii distrug, polueaza si fac inutilizabile o gama variata de alimente, instalatii, spatii, cu mult mai multe decat alimentele consumate. Oferim servicii profesionale pe intreg teriroriul Romaniei, Non-Stop,deratizare birouri, deratizare blocuri, deratizare cabinete medicale, deratizare restaurante, deratizare baruri, deratizare farmacii, deratizare depozite, deratizare hale industriale, deratizare spitale, deratizare ferme, deratizare scoli, deratizare gradinite, deratizare spatii comerciale, deratizare apartamente, deratizare case, deratizare zone rezidentiale, deratizare gradini, deratizare livezi, deratizare parcuri auto, deratizare sali de spectacol, deratizare parcuri, deratizare subsoluri, deratizare cladiri birouri.